Mornot İlan
image

MorNot İlan

Al, Sat, Kirala, Açık Artırmaya Katıl, 2.ci el Ürünleri Bul. Ürünlerini Hemen Sat Para Kazan, Ne Ararsan Burada.

Türkiye’nin Yeni İlan Sitesi!….

Haydi Sen de Katıl …..

image
image
Spor Ürünler de İndirim Fırsatı!....image
image
image

Konumumuz

Adres
Mustafa Kemal Mahallesi Dumlupınar Bulvarı Tepe Prime A Blok No:266 Asma Kat Daire No:18 Çankaya/ANKARA 06510

Saatler
Pazartesi–Cuma: 10:00–16:00

2024 Dekorasyon Trendleri

2024 Dekorasyon Trendleri

2024 Dekorasyon Trendleri

Bu senenin dekorasyon trendleri . Modern, konforlu, ferah ev dekorasyonu herkesin hayali. Bu hayali gerçek kılmak için her yıl dekorasyona yenilikler, trendler belirleniyor. 2024 dekorasyon trendleri ve önerileri, aşina olduğumuz detaylarla birlikte birçok yeniliği içeriyor. Yeni dekorasyon fikirleri, eskimiş dekorasyondan sıkılanlara veya yeni eve taşınacak ailelere, çiftlere ilham veriyor. Keyifli fakat her seçimin birbirini desteklemesi gerektiği için öne çıkan trendler sayesinde fikirler veriyor, bu süreçte yardımcı oluyor. 

Oturma odası salon dekorasyonunda modern berjerler trend

2024 de berjerler dikkatinizi çekecektir. Son yıllarda süregelen berjer modası bu yıl çok çeşitli ve en zengin haliyle karşımızda. Zengin tasarımlar berjerlerde öne çıkıyor ancak modern dekorasyonun baskın olduğu alanlarda berjer örnekleri de modern detaylar taşıyor. Ahşap ve bambu berjer tasarımları, metal destekli modern berjerler seçenekler arasında. Ahşap ve bambu salaş dekorasyon örneklerinde, metal gövdeli berjerler ise daha modern dekorasyonlarda tercih ediliyor.

Konforun öne çıktığı alan oturma odası

Oturma odasında ya da salonda vakit geçirenler rahatsızlık hissi veren eşyalar arzu edilen bir ev yaşam alanı değil. Evinizi değerli kılan o rahatlığı oturma gruplarına borçlu olduğunuzu unutmayın. 2024 dekorasyon trendlerinde bu konfor artık vazgeçilmez oluyor. Şık ama rahatsız edici koltuklar rafa kalkıyor, rahatlığı öne çıkaran ve stresi, yorgunluğu alan modern oturma grupları ve aksesuarları vaz geçilmez oluyor.

Yatak odası dekorasyonu

Yatak odası dekorasyon örneklerinde ihtişamı da romantizmi de sadeliği de klasikliği de ön plana alsa artık sadeliğin önemli olduğunu görebilirsiniz. Her tarzın benimsendiği uyku alanları, 2024 dekorasyon trendlerinde sadeleşiyor.  Gri, bej, krem, füme, fil dişi gibi renklerin hâkim olduğu yatak odaları, yumuşak aydınlatmalarla desteklenerek şekil alıyor.

2024 Dekorasyon Trendleri

Top